Wat vonden andere kraamgezinnen?

Hier onder lees je wat andere kraamgezinnen hebben ervaren met Purekraamzorg.
Wil je ook een review achter laten?
Graag!
Ook wanneer er klachten, opmerkingen en/of leerpunten zijn, hoor ik ze graag van je.
Alles is bespreekbaar
Info@purekraamzorg.nl


LIV
21 JUNI 2022

"Lieve Noortje,
Wat hebben wij een mooie eerste week mogen ervaren met onze tweede dochter Liv. Het was voor ons een zeer ontspannen week. Liv rustig samen leren kennen met al jouw kennis.
Onze oudste dochter Mila heeft ook erg genoten, samen puzzelen en tekenen. Daar maakte je ook altijd even tijd voor.
Wij kijken terug op een hele mooie week met onze dochters.
Noortje heel erg bedankt.
Liefs"


DAPHNE
 3 JUNI 2022

"We hebben wederom genoten van Noortjes aanwezigheid. Ze heeft ons goed geholpen met de nieuwe uitdagingen die een tweede kindje brengt en was een luisterend oor voor mij als kraamvrouw. Ook nu, 4 weken later, mag ik haar nog steeds om raad vragen en dat tekent haar werklust en betrokkenheid!"


JUUL
14 APRIL 2022

"Wat zijn wij blij en dankbaar dat Noortje bij ons was! Vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, precies wat je nodig hebt in deze periode. En dit gevoel werd bevestigd. Noortje is zeer betrokken. Vanaf 37 weken hielden we elkaar op de hoogte en was het fijn te weten dat Noortje klaar stond. Bij 40+5 was het eindelijk zover en werd onze lieve, kleine Juul geboren! En toen begon de kraamweek... Noortje was ons luisterend oor en stabiele factor deze week. Iedere ochtend waren we blij haar weer te zien. Ze voelt haarfijn aan wat er nodig is en weet haar kennis en ervaring op een hele prettige manier over te brengen. Nogmaals duizendmaal dank voor alle liefdevolle zorg, je aanwezigheid en hopelijk.... tot ziens;)"

ELINE
8 APRIL 2022

"Via via kwamen wij bij Noortje terecht. Mij werd verteld: "Noortje moet je hebben!" Na de goede verhalen heb ik me meteen aangemeld bij Noortje, nadat ik wist dat ik zwanger was. En wat een top week hebben wij gehad! Noortje is een rustig, meedenkend en heel begaan met het gezin. Ons zoontje van 1,5 vond haar ook heel leuk! Wij hebben ons heel goed gevoeld wanneer Noortje bij ons was. Ze doet haar ding, regelt de boel in huis, zodat wij als nieuw gezin van 4 konden genieten. Er was dus niets aan gelogen. Bij deze: Noortje moet je hebben!"

SEP
3 MAART 2022
Tijdens de kennismaking voelde ik al een klik met Noortje maar het is natuurlijk even afwachten hoe het loopt als er opeens iemand een week lang in huis is… Wat heeft Noortje onze kraamweek onvergetelijk gemaakt. Tijdens de bevalling heeft ze mij ontzettend bijgestaan en daardoor werd de klik alleen maar sterker. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze kleine man een super start kon maken, Noortje gaf ons tips en adviezen op een fijne manier en wij keken er elke ochtend weer naar uit als ze kwam. En ja, toch een klein traantje bij het afscheid. Geen vraag was te veel, je vond het nooit een probleem om de dingen nog een keer uit te leggen en na mijn kraamweek heb je er ook nog eens voor gezorgd dat mijn borstontsteking snel behandeld werd. Mochten we nog een tweede mogen krijgen, is Noortje de eerste die het weet zodat ze ons vast kan inplannen! :-)

SIEM
19 JANUARI 2022
Wat zijn wij blij dat Noortje bij ons meest bijzondere moment van ons leven aanwezig was! Vooraf was er al heel fijn contact. Noortje is zeer betrokken en leefde toen al met ons mee. Noortje is nuchter, lief, rustig, gezellig en professioneel. Het was prachtig en heel prettig dat Noortje bij de bevalling aanwezig was. Toen Noortje binnen stapte heerste er al rust en professionaliteit. Ze hield ons allebei heel goed in de gaten tijdens de bevalling, door te kijken en te vragen wat wij nodig hadden. Niet teveel, gewoon precies goed. Ook na de bevalling was Noortje een baken van rust, vol liefde en warmte naar onze kleine Siem en naar ons. Voor mij als kraamvrouw, was Noortje meteen vertrouwd en ik kon mij even volledig aan haar over geven in mijn meest kwetsbaarste moment van mijn leven. Noortje nam rustig de tijd om alles uit te leggen, om al mijn vragen te beantwoorden (wat ze soms nog steeds doet, de topper!) en veel bruikbare informatie te geven. Het was ook echt gezellig. We konden heerlijk kletsen en lachen. Wat een genot om Noortje iedere ochtend op de deur te horen kloppen om te vragen of wij nog even wilden slapen. Zij ging alvast even een heerlijk ontbijtje op bed voor ons maken. Alleen dit al was zoooo genieten! Naast de ontbijtjes, fruitjes, wasjes, schoonmaak, koken etc., was het voor als kraamvrouw vooral heel waardevol dat Noortje zo zorgzaam was. Ze hield mij continu in de gaten en heeft mij goed ondersteund en geholpen bij mijn eerste dagen moederschap. Ik ben mijn moederschap dankzij Noortje met heel veel liefde en warmte gestart. Ik kijk terug op een prachtige eerste kraamweek en raad iedereen Noortje aan!

GIJS
2 OKTOBER 2021
"Je moet het zelf ervaren, en één ding is zeker: bij een eventuele 2de gaan wij Noortje zeker weer proberen te strikken! Echt een warme, inschikkelijke vakvrouw die aanvoelt wat je nodig hebt als persoon maar ook als gezin. Midden in de nacht of een rare tijd overdag, ze staat klaar voor je. We kunnen vele (lange) verhalen typen over hoe blij en tevreden we waren met Noortje, maar ik denk dat we het beter kunnen samenvatten in een paar woorden: fantastisch, geweldig, magnifiek, uitmuntend."

KATE
3 DECEMBER 2021
"Als eerste wil ik beginnen met aangeven wat een onwijze topper Noortje is. Bij het ontmoetingsgesprek klikte het meteen en hadden we al gauw door dat we alle 3 met een grap en een grol ook de serieuze dingen konden en mochten bespreken. Helaas liep onze zwangerschap niet vlekkeloos en moesten wij in Amsterdam bevallen. Ook hebben wij de eerste 1,5 week in het ziekenhuis gespendeerd eerst in het UMC Amsterdam en daarna het ZMC. Mijn controles werden thuis gedaan door Noortje en hierdoor konden wij onze vragen en frustraties kwijt. Ook was Noortje elk moment te bellen en was ze altijd op de app om ons te ondersteunen. Een groot feest dat we naar huis mochten, gelukkig was Noortje er om HALF 11 SAVONDS om ons op te vangen en ons klaar te maken voor onze eerste nacht thuis. Daarna helaas maar kort mogen genieten van de kraamzorg maar er zo onwijs van genoten. Wij hebben van alles geleerd en voelde ons 100 procent op ons gemak. Ook al was onze kraamtijd niet "gewoon" we hebben door Noortje ons wel heel erg op ons gemak gevoelt. Tot op heden gebruiken wij babytaal nog steeds en weten wij vele trekjes van onze dochter nu te herkennen. Wij zijn Noortje onwijs dankbaar voor de kraamzorg die wij hebben gehad. De ondersteuning, de fijne en toegankelijke informatie maar vooral de persoonlijke ondersteuning die wij met een lach en een traan zeker nodig hebben gehad. Pure kraamzorg is een grote aanrader en als het ons gegeven is zouden wij bij onze tweede zwangerschap zeker weer Noortje haar nummer bellen. Groetjes Anouk Joran en Kate'"

JUUL
30 MAART 2021

"Door Noortje hebben we een heerlijke relaxte kraamweek gehad! Hulp bij borstvoeding, uitleg over babytaal, heerlijke fruitcreaties, voor niets draait ze haar hand om! Je pasgeboren baby leren kennen kost best wat tijd. Noortje haar uitleg over babytaal heeft ons geholpen om verschillende huiltjes te onderscheiden en daar op in te spelen. Ik gun iedereen een zo’n fijne kraamhulp als Noortje!"



BENJAMIN
9 MAART 2021

"Na de geboorte van onze tweede zoon hadden wij het geluk dat Noortje onze Kraamverzorgster was. Tijdens de kraamweek heeft ze ons op een zeer kundige manier begeleid en verzorgd. Dit deed zij met heel veel enthousiasme en positieve energie. Ondanks dat wij ouders werden van een tweede kindje heeft Noortje ons toch weer veel nieuwe dingen geleerd. We hebben mede door de toepassing van Dunstan babytaal beter naar ons kindje leren kijken en konden zo inspelen op zijn behoeftes. Noortje heeft een prettige en vriendelijke persoonlijkheid waardoor wij ons op ons gemak voelden. Dit zagen wij ook bij onze oudste zoon (2,5 jaar) die het leuk en gezellig met Noortje heeft gehad. Tot slot voelt zij zelf heel goed aan waar de behoeftes liggen van het kersverse gezin en speelt hier dan ook goed op in. Al met al zijn wij super blij met de zorg en de begeleiding die wij van Noortje hebben gehad. Wij kijken met een heel blij en dankbaar gevoel terug op de kraamweek en hier heeft Noortje een grote bijdrage aan geleverd."



WOUT
3 FEBRUARI 2021

"Ik ken Noortje als mijn vriendin. Zij is bij alle 3 mijn thuisbevallingen aanwezig geweest en dus ook bij 3 kraamperiodes. Nu bij de laatste kraamweek heeft ze ons bekend gemaakt met de babytaal. Wij ervaren dit echt als een verrijking! Zo fijn als je weet wat je baby wil en niet onnodig hoeft te huilen. Daarnaast heeft Noortje zoveel kennis en is ontzettend professioneel. Ze richt zich niet alleen op de welbekende kraamzorg, maar richt zich ook op zaken rondom de kraamzorg waar je echt wat aan hebt en veel van leert. Daarnaast is ze goed in het in de watten leggen van de kraamvrouw maar is ze er ook voor de overige gezinsleden. Noortje houdt van haar vak en dat straalt ze uit!"



TIJN
25 SEPTEMBER 2020

"Lieve Noortje,
Wat was jij een topper zeg! Jij was daar altijd wanneer we jou nodig hadden. Niet alleen fysiek, maar ook konden wij jou altijd telefonisch bereiken.

Om te beginnen was jij daar met het intakegesprek. Een fijn gesprek die ons voorbereidde op wat er allemaal komen zou. Eén vraag van jou blijft me altijd bij: ‘Tot hoever wil je gaan met borstvoeding?’ Ik vond dat een gekke vraag. Borstvoeding geven is toch niet zo moeilijk, dacht ik. Achteraf ben ik blij dat je die vraag stelde, want ik had me ergens een klein beetje op kunnen voorbereiden. Maar man oh man wat hield die borstvoeding wat in aan het begin. En wat heb jij ons daar goed bij geholpen in de kraamweek. Nog steeds ben ik jou daar zo ontzettend dankbaar voor. Inmiddels is onze lieve Tijn alweer 5 maanden en ik voed hem nog steeds zelf! En daar ben ik vet trots op!!

Daarna was jij daar bij onze droombevalling. Voor mijn gevoel was jij er al na vijf minuten nadat de Verloskundige jou had gebeld. En respect… dat je hier einde van de avond en ‘s nachts bij wilde zijn ondanks dat je ook kraamde bij een ander gezin.
Tijdens de bevalling had jij ook nog eens een super invalster geregeld die jou kon vervangen de eerste vier dagen. Wat waren wij hier blij mee. Je regelde iemand waarvan je dacht dat zij helemaal bij ons paste. Yvonne heeft ervoor gezorgd dat wij de eerste vier dagen met Tijn nooit zullen vergeten.

Helaas ging onze kraamweek daarna niet zoals je hoopt dat hij hoort te zijn. Ik raakte naar het ziekenhuis met Tijn door geelzucht, een tongriempje die gekliefd moest worden, borstvoeding liep niet lekker waardoor Tijn niet op geboortegewicht kwam en ik een borstontsteking kreeg en flinke koorts. Maar ook hier stond jij ons altijd bij, op de gekste tijden. Wanneer jij aan het einde van de dag naar huis ging, liet je voor ons een plan achter zodat wij met volle vertrouwen de avond en nacht in konden gaan. Een weet je nog hoe wij met z’n drieën stonden te juichten toen Tijn eindelijk iets was aangekomen? Dat vergeet ik nooit meer. We waren zó blij dat het eindelijk de goede kant op ging! Met dit gevoel en heel veel tips en adviezen liet jij ons op jouw laatste dag achter.

Naast de vele emoties in onze kraamweek maakte jij er altijd een feestje van! Bedankt voor al jouw goede zorgen, je luisterende oor, tips en adviezen, vrolijkheid, gezellige fruitcreaties, dat je alles uit de kast haalde zodat de borstvoeding slaagde en gewoon dat je er altijd voor ons was. We zullen onze kraamweek met jou en Yvonne nooit vergeten. Nu hou ik op want straks ben je de komende 10 jaar gelijk volgeboekt en kunnen wij jou niet meer krijgen mochten we ooit gezegend zijn met een broertje of zusje voor Tijn, haha 😉

Je bent een SUPER kraamzorg! Liefs, Tom, Femke en een dikke knuffel van Tijn"



MILAN
21 SEPTEMBER 2020

" Wauw, wat was onze kraamweek een feestje! Snel na thuiskomst vanuit het ziekenhuis stond Noortje voor onze deur en vanaf dat moment werden we goed in de watten gelegd! Noortje nam een hoop uit handen, zodat ik ook goed kon herstellen en ook Jenthe genoot ervan om met Noortje te spelen en kleuren!

Bedankt voor alle goede zorgen, tips, luisterend oor en heerlijke fruit creaties! We hebben ervan genoten en de tijd is voorbij gevlogen!"



PIEN
18 JULI 2020

" We kijken terug op een prachtige kraamweek. Voor de 3e keer kwam Noortje van Purekraamzorg, in ons gezin. En wat voelde dit wederom als een warm bad. Vol liefde, aandacht en passie stond ze iedere dag voor ons klaar. Lieve Noortje, dank je wel!"



MOOS
16 MEI 2020

"Noortje is bij ons voor de 2e keer wezen kramen. Na de zwangerschapstest was er geen twijfel.. We moesten Noortje zo snel mogelijk vragen zodat we zeker wisten dat we op tijd waren. En dit lukte! We hebben wederom genoten van een heerlijke kraamtijd. Het was heel vertrouwd om Noortje weer in en om huis te hebben. Ook onze oudste zoon vond het heerlijk Even met Noortje naar buiten, samen boekje lezen en vooral samen stofzuigen.  Voor ons was de kraamtijd weer een 10 met een griffel waard. Nogmaals bedankt Noortje"



KEES

16 APRIL 2020

"Op 16 april is onze tweede zoon Kees geboren en wij hebben voor de 2e keer mogen genieten van Noortje. Dat wij thuis kwamen uit het ziekenhuis met Kees had Noortje de warme kruikjes al in zijn wiegje liggen. Hoe fijn is dat! Noor, je bent zo goed in je vak! Je geduld, rust en inlevingsvermogen zijn wederom zoveel waard geweest voor ons. Ook grote broer Tom vond het onwijs gezellig dat je er weer was. Grote dank!"



AARON

20 MAART 2020

"We vonden het erg fijn dat Noortje er was. Zie is lief en zorgzaam en ook pro-actief en staat elk moment van de dag voor je klaar. Ook fijn dat ze veel kennis heeft van de Dunstan Babytaal"



FRENKIE

25 fEBRUARI 2020

" Onze kraamweek met Noortje was beter dan ik me ooit had kunnen wensen. Ze is ontzettend lief en heeft een goede balans tussen voor je zorgen en je zelf dingen laten doen. Ook al is het mijn tweede kindje, Noortje heeft me hele fijne tips gegeven. Ook mijn partner en dochtertje werden goed verzorgd en betrokken bij de zorg voor ons zoontje. Verder is het gewoon heel gezellig met Noortje en hebben we fijne gesprekken gehad. Wij vonden het jammer dat Noortje weer weg moest maar heeft ons vol vertrouwen in onszelf achtergelaten "



NORAH

9 fEBRUARI 2020

" Noortje heeft ons super goed begeleid tijdens onze kraamweek. We hebben heel veel van haar kunnen leren. Alles wat ze deed was met een glimlach en heel veel geduld. Zelfs toen het niet goed ging met de borstvoeding was het geen probleem om twee dagen langer te blijven. Ze heeft alles uit de kast gehaald om de borstvoeding te laten slagen. Ze doet alles wat afgesproken is en zelfs een tandje meer en geeft rust in het gezin. Noortje nogmaals heel erg bedankt voor de fijne tijd die je ons gegevens hebt"



MILOU

10 DECEMBER 2019

" Wat een heerlijke week hebben wij met Noortje gehad. We zijn enorm in de watten gelegd. Ze heeft ons na 5 jaar alles weer opnieuw geleerd en uitgelegd. Het was echt een feestje. Zo jammer dat het er al weer op zit, maar ze heeft ons het vertrouwen gegeven dat we alles zelf weer aankunnen. Dank je wel lieve Noortje. Liefs Koen, Miranda, Juliette en Milou



SIDNEY

27 November 2019

" Fantastisch!! Harstikke bedankt!!"



SARA

6 November 2019

"Noortje raad ik bij iedereen aan. Ze heeft mij als kraamvrouw heel goed begeleid en ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. Ook voor onze peuter had ze alle tijd, wat zeer gewaardeerd werd. Kortom, goed adviezen en maakt over al tijd voor. Geen minpuntjes van onze kant"

SEM

19 Oktober 2019

"Noortje is echt een top kraamverzorgende. We hebben enorm genoten van de kraamweek en kijken er met een goed gevoel op terug. Noortje neemt werkelijk alles uit handen. Ze zorgt goed voor moeder en kind, maar ook papa en grote zus worden niet vergeten. Noortje heeft een luisterend oor en zorgt voor rust en ritme in het gezin, Verder zorgt zij er voor dat het huis schoon en fris blijft en dat de was wordt gedaan. Maar ook de zorg voor de maaltijden en prachtige fruitcreaties tussendoor vergeet zij niet. We hebben veel van haar geleerd en hebben na de kraamweek het vertrouwen gekregen om het nu zelf te doen."

FLEUR

28 september 2019
"Bij deze wil ik je laten weten dat ik heeel blij ben dat je mijn papa en mama zo goed op weg hebt geholpen. Door jou goede adviezen en tips begrijpen ze wat ik nodig heb. Hierdoor krijg ik op het juiste moment eten en kan ik lekker slapen. Liefs van Fleur.
"


JANS

12 september 2019
"Na de geboorte van onze dochter heeft Noortje ons een fantastische kraamweek bezorgd. Niet alleen de ouders en baby, maar ook onze tweelingjongens van 2.5 hebben genoten. Noortje is erg slagvaardig, kundig en lief. Zij heeft alles onder controle en weet de rust te bewaren. Kortom een topper!"



MITCH
15 AUGUSTUS 2019
"Wij willen Noortje ontzettend bedanken voor de goede zorgen tijdens de kraamweek. We hebben ontzettend veel geleerd. Bedankt voor de tijd, rust en moeite die je nam om ons dingen te leren. Ondanks de hectische week (partner na 4 dagen onverwachts geopereerd aan dunne darm, ziekenhuisopname van 3 dagen) hebben wij gelukkig ook kunnen genieten dankzij de goede zorgen van Noortje. Ontzettend lief dat zij een ziekenhuis bezoek aan partner mogelijk maakte en zelf met dit idee kwam. Echt super. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen bedenken. Ook de aandacht die werd besteed aan ontbijt, lunch en avondeten was helemaal super! Wij zouden Noortje aan iedereen aanraden!"



ROX

3 JULI 2019
"Noor is een topper! Wij hebben door haar een fantastische kraamweek gehad. Iedere dag was weer een feestje. Noor bedankt! Liefs Dennis, Anne, Seb, Rox en natuurlijk Indy."



Kate

1 mei 2019
"Wij hebben een zeer positieve ervaring met Purekraamzorg gehad. Fijn dat je je eigen kraamverzorgster kunt uitkiezen en dat ze persoonlijk bij je thuis komt om kennis te maken. De professionele aanpak van Noortje in combinatie met betrokken aandacht, hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs bij ons derde kindje nog nieuwe dingen bij geleerd!! Nogmaals bedankt, Noortje."



Lyvento

31 maart 2019
"Super zorgzaam, geeft veel advies waar je zeker wat aan hebt. En voor het hele gezin staat ze klaar. Wij hebben een geweldige kraamtijd gehad."



Jens

8 maart 2019
"Wij hebben een week lang kraamzorg van Noortje mogen ontvangen en zijn daar zeer tevreden over. Het was een fijne week! Wat ik zelf erg prettig vond is dat ik weet wie mijn kraamverzorgster is na de bevalling. We hebben kennis gemaakt toen ik 11 weken zwanger was en bij de intake van 34 weken. Daarna was er af en toe app contact wat maakt dat ze erg betrokken is bij de zwangerschap. Tijdens de kraamtijd voelde ik mij erg op mijn gemak, ze is rustig en ontspannen aanwezig. Heeft veel geduld en heeft oog voor de wensen die wij hadden. Wij vinden Noortje een toppertje! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen."



Carmen

27 februari 2019
"We hebben een super kraamweek gehad met Noortje. Ze is geduldig, rustig en zorgt ook super goed voor onze dochter van bijna 3 jaar. Naast de standaard kraamzorg, zorgt Noortje voor een gezellig en ontspannen sfeer. Ze verwend ons met heerlijke fruitcreaties! Toppertje!!"



Stan

3 Februari 2019
"Je krijgt van ons een 12!! We hebben voor de tweede keer mogen genieten van de kraamtijd met Noor. Maud vraagt nog regelmatig wanneer Tante Noor weer komt werken"



Krijn

24 Januari 2019
"Voor ons was de kraamweek met Noortje onvergetelijk. Er is niets wat we achteraf anders hadden willen doen. De verzorging was super, de extra verrassingen die Noortje af en toe voor ons had waren de kers op de taart. Het is voor ons beiden een week genieten geweest en heeft ons het vertrouwen gegeven om na die 8 dagen zelfstandig verder te gaan met de zorg voor onze eerste zoon!"



Tony

8 Januari 2019
"Noortje is een van de beste kraamverzorgsters. Is altijd bereikbaar en aanwezig, komt afspraken na, werkt netjes, weet heel goed wat we wel en niet moeten doen en zorgt heel goed voor Tony. Wij zijn erg blij met Noortje. We hebben veel van u kunnen leren en als we nog een kindje mogen krijgen dan kiezen we sowieso weer voor Noortje"



Melle

29 November 2018
"Als Noortje nog een gaatje in haar agenda voor je heeft dan mag je in je handjes knijpen. Zij heeft ons ontzettend goed geholpen in de kraamweek. Van het opstarten van de borstvoeding, de verzorging van onze zoon tot vele wasjes draaien en het maken van ontbijt, lunch en vrolijke fruithapjes. Doordat ze zich blijft bijscholen heeft ze actuele kennis bijvoorbeeld op het gebied van slapen en fles voeden. Ook kan ze je de verschillende huiltjes helpen herkennen (Dunstan babytaal), wat erg handig is. We vonden dat Noortje een fijne, rustige energie over zich heeft en de dingen nuchter aanpakt. Bovendien vonden wij het ook gewoon heel gezellig met Noortje. Kortom, van harte aanbevolen!"

Senn

15 November 2018
"Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Noortje. Ze heeft ons veel geleerd waardoor we nu met vertrouwen met elkaar verder kunnen genieten van onze lieve zoon. Noortje is een hele lieve, deskundige kraamverzorgende die perfect aanvoelt wat nodig is. Dankjewel lieve Noortje!"



Aiden

4 oktober 2018
"Begin oktober zijn wij trotse ouders geworden van onze 2e zoon. Wij mochten kraamzorg ontvangen van Noortje en wat is dat fijn geweest. Ze is een fantastische vrouw die zich helemaal inzet voor het hele gezin, moeder, baby maar ook grote broer, papa en zelfs de hondjes vergat zij niet. Noortje zorgde ervoor dat mijn onzekerheden en twijfels weggingen en ik mij een zelfverzekerde moeder kon voelen in dit nieuwe avontuur. Mijn wens om borstvoeding te geven heeft ze zo serieus genomen en mij enorm goed in begeleid dat ik nu zonder enige problemen mijn kleintje bv geef, dit lukte niet bij mijn 1e zoon. Hier ben ik haar heel dankbaar voor. Iedere dag was een fijne dag met Noortje, ontspannen, gezellig en liefdevol. Passie voor haar vak. Ik mis haar nu nog en zou haar bij iedereen aanbevelen."

Rijk

17 Augustus 2018
"In augustus hebben wij voor de tweede keer mogen genieten van de goede, professionele en liefdevolle zorgen van Noortje van Purekraamzorg. Ondanks dat je voor de derde keer moeder wordt, blijven de onzekerheden in de eerste week ook weer aanwezig... wederom staat Noortje klaar met raad en daad. Naast de zorg voor de kraamvrouw zelf, heeft zij ook oog voor de andere kindjes binnen het gezin en zorgt ze er voor dat alle dagelijkse zaken opgepakt worden en door gaan. BEDANKT!"

Tom

2 mei 2018
"Op 2 mei is onze zoon Tom geboren en wij hebben mogen genieten van Noortje. Dat wij thuis kwamen uit het ziekenhuis zat Noortje al in de tuin op ons te wachten. De fijnste opstart welke wij ons konden wensen als nieuwe ouders. Koken, wassen, huishouden, zo fijn! Hierdoor konden wij ons helemaal op Tom richten. 
Rustig, alert en liefde voor het vak, dat voel je!"

Mason

10 april 2018
"Ook de tweede keer hebben we weer erg genoten van je aanwezigheid Noor. Zoey was ook helemaal gek op je. Het voelde als een kleine vakantie. Dank je wel Noor."

Jill

27 april 2017
"27 april zijn wij opnieuw ouders geworden van een dochter. We hebben ontzettend genoten van de kraamweek dankzij Noor. Er werd goed voor ons gezorgd, de heerlijkste en mooiste fruitcreaties werden er gemaakt, avond eten stond klaar, het huis schoon en fris, bedden schoon. Onze oudste dochter was fan van Noor en uiteraard de professionele hulp bij het verzorgen van onze kleinste meid! Wat was het vertrouwd, gezellig en wat voelde ik me verwend!"